Digitale rondleiding bij BLOS

Videobellen met BLOS

Jouw leven is al druk genoeg. Daarom denken we graag met je mee en maken we je het zo gemakkelijk mogelijk. Bij BLOS kun je fysiek én digitaal kennis met ons maken. Hoewel wij het leuker vinden om je persoonlijk te ontmoeten, kunnen wij ons voorstellen dat het voor jou handiger kan zijn om digitaal te worden rondgeleid. Welke vorm je ook kiest, wij zorgen ervoor dat jij alle informatie krijgt die nodig is om de beste keuze te maken voor jou en je kind.

Wat kun je verwachten

Tijdens de rondleiding beantwoorden we al jouw vragen, ontdek je meer over de werkwijze en mogelijkheden van de locatie, neemt de locatiemanager je mee in de groepen en activiteiten en proef je de sfeer van de vestiging. Zo kom je er achter of de locatie past bij jou en je kind.

digitale-rondleiding

Hoe plan ik een video belafspraak in?

Heb je een locatie op het oog waarmee je graag kennis wilt maken en wil je graag een video belafspraak inplannen? Vul het rondleidingsformulier in en kies voor ‘digitale rondleiding’. De locatiemanager neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Samen kijken jullie naar een passend moment waarop de afspraak zal plaatsvinden.

Liever een fysieke rondleiding?

Dat is natuurlijk ook gewoon mogelijk bij BLOS! Een fysieke rondleiding vraag je eveneens aan via het rondleidingsformulier waarbij je kiest ‘fysieke rondleiding’. De locatiemanager neemt contact met je op om een afspraak in te plannen op de locatie.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding