Nieuws en inspiratie

‘Elke dag weer een beetje beter’

Bij BLOS kinderopvang hebben we de ambitie om het elke dag weer een beetje beter te doen. Kwaliteit en groei hebben onze aandacht. Om dit te borgen, is dit jaar BLOS academy geopend.

BLOS academy stelt al onze pedagogische medewerkers in staat om te blijven leren, zich te blijven ontwikkelen en up-to-date te zijn over de ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Alle trainingen zijn zorgvuldig samengesteld door professionele trainers en worden na afronding beloond met een certificaat.

De trainingen van BLOS academy, triggeren onze pedagogisch medewerkers zich continu te verdiepen en te verbreden in hun pedagogische kennis en vaardigheden. Naast professionele groei komen ook andere facetten aan bod. Een wisselend aanbod aan trainingen waaronder, communicatietraining, training AVG tot aan mindfulness, laten ook de persoonlijke vaardigheden tot bloei komen.

Met BLOS academy werken we voortdurend aan de kwaliteit en ontwikkeling van onze dienstverlening. Waarbij de ontwikkeling van jouw kind centraal staat!

Meer weten? Bekijk de video.

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding