Nieuws en inspiratie

Binnenkort: informatieavond Kinder EHBO

17 december 2019

Wat is een buil? Hoe verwijder je een teek en hoe herken je er één? En help, een knikker in de neus! De meeste kleine ongevallen met kinderen gebeuren in en om het huis of bij de opvang of op school. Naast preventieve maatregelen is het voor jou fijn om te weten wat je moet doen bij kleine ongevallen.

mosch-ehbo-bloskinderopvang.jpeg

Met die gedachte organiseren wij in 2020 verschillende informatieavonden Kinder EHBO. Mosch Veiligheid zal deze avonden organiseren aan de hand van een presentatie en interactieve opdrachten. Schaaf- en snijwonden, verbranding of juist de wat kleinere ongevallen zoals een bloedneus of een tand door de lip: ze komen allemaal aan bod. Na deze avond weet jij voortaan hoe je vol vertrouwen handelt bij veelvoorkomende letsels bij kinderen.

Begin 2020 hoor je meer over waar en wanneer deze avonden plaatsvinden en hoe je je kunt inschrijven. Let op: voorgaande edities van de Kinder EHBO waren een daverend succes! Houd je mail dus goed in de gaten.

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding