Nieuws en inspiratie

BLOS kinderjournaal - aflevering 10

Vandaag komt voor de laatste keer het BLOS kinderjournaal online. En wat hebben we een plezier gehad in het maken van alle afleveringen. Maar niet getreurd! Want vanaf maandag delen we alle gave activiteiten weer met je kind, óp locatie. En dat vinden we fijn. Bedankt voor het kijken, alle leuke reacties en natuurlijk kun je de afleveringen onbeperkt terugzien op ons YouTube-kanaal. Voor nu veel kijkplezier en wie weet tot een volgende keer!

Zoals je ziet ligt er in deze aflevering veel post op tafel. Dit zijn allemaal mooie knutsels en lieve brieven van jullie. De postbode is vast druk geweest met al deze post! Maar hoe gaat dat eigenlijk? Van jouw brief van thuis naar hier in de studio? Juf Monique neemt je mee in de postwereld en Carina laat een drukkerij van binnen zien. Spannend! Vergeet niet de Puk postkaart te downloaden. Kleuren, knippen en plakken maar! Naar wie verstuur jij het kaartje?

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding