Nieuws en inspiratie

BLOS kinderopvang breidt uit naar Amsterdam

icoon-kalender-tekengebied-2.png 26 november 2021
icoon-klokje 2 minuten

blos-amsterdam-amaliastraat.jpg

BLOS kinderopvang vind je nu ook in Amsterdam. Op 1 november hebben wij voormalig Curious Kids locaties officieel mogen verwelkomen in de BLOS familie. Dezelfde liefdevolle opvang, maar dan onder een nieuwe naam. Lees hieronder meer over onze kinderopvang in Amsterdam.

BLOS kinderopvang in Amsterdam

Je vindt onze kinderopvanglocaties in verschillende wijken in Amsterdam, zoals De Baarsjes, De Pijp, Rivierenbuurt, Amsterdam-West en Amsterdam-Zuid. Verspreid over de verschillende locaties bieden we opvang voor baby’s, dreumesen, peuters en kinderen in de basisschoolleeftijd. We werken met kleine groepen van maximaal 12 kinderen en 3 tot 4 vaste pedagogisch medewerkers. Bij BLOS kinderopvang in Amsterdam richten we ons op een brede en gezonde ontwikkeling van kinderen. Daarbij staan plezier, beweging en gezond eten centraal. We maken wekelijks uitstapjes, bieden yoga- en muzieklessen en je kind krijgt dagelijks een versbereide warme maaltijd.

Veilige en vertrouwde kinderdagverblijven

Op onze kleinschalige kinderdagverblijven in Amsterdam zorgen we voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin je kind spelenderwijs de wereld kan ontdekken. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit met een gevarieerd en eigentijds aanbod dat we continu blijven toetsen aan de nieuwste ontwikkelingen. Zowel binnen als buiten is er uitdagend en educatief speelgoed dat de ontwikkeling stimuleert. En wanneer het weer het toelaat gaan we samen op avontuur in de omgeving.

blos-amsterdam-west-amaliastraat-tipitent.jpg  blos-amsterdam-west-speelruimte.jpg 

Individuele aandacht

We werken met kleine groepen, waardoor onze pedagogisch medewerkers je kind veel liefde en individuele aandacht kunnen geven. De allerkleinsten stimuleren we bij het leren kruipen en lopen en de peuters helpen we onder andere bij het leren herkennen van cijfers en letters. Zo bereiden we je kind voor op een zo goed mogelijke overstap naar de basisschool.

Op avontuur op de BSO

In Amsterdam hebben we één buitenschoolse opvang aan de Amaliastraat. In hetzelfde pand hebben we ook een kinderdagverblijf. Onze BSO is gevestigd in een oud monumentaal pand dat van 1841 tot 1886 diende als basisschool. Op elke groep is nog een stukje historie terug te vinden. Eén van de lokalen is bijvoorbeeld een voormalig gymlokaal. De stalen constructie met haken en hangringen is nog goed zichtbaar. Na schooltijd kunnen kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar op onze BSO lekker ontspannen en vooral toffe dingen doen. We bieden een uitgebreid activiteitenprogramma vol leuke, leerzame en uitdagende activiteiten, zoals limbodansen, estafette lopen en leven memory. Ook staan we graag in de keuken en maken we sandwiches. De middagen vliegen voorbij!

Werken bij BLOS kinderopvang

Bij BLOS vinden we dat we het mooiste vak ter wereld hebben, bijdragen aan de ontdekkingstocht van een nieuwe generatie. Als pedagogisch medewerker ben je dagelijks bezig met groei. Maar hoe groei jij eigenlijk zelf als professional en als mens? Bij BLOS doe je dat met BLOS academy, een unieke plek waar op elk moment van alles te leren valt. Heb je interesse om bij ons te komen werken met fijne collega’s om je heen? We hebben een aantal toffe vacatures openstaan.

Kom een kijkje nemen! 

Benieuwd naar onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in Amsterdam? Kom gerust een kijkje nemen! Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding