Nieuws en inspiratie

BLOS kinderopvang breidt uit naar Rotterdam

icoon-kalender-tekengebied-2.png 7 oktober 2021
icoon-klokje 2 minuten

blos-bso-rotterdam.jpg

BLOS kinderopvang vind je nu ook in Rotterdam. Op 1 september 2021 hebben wij voormalig kinderopvang Smiley Kids en Kind van Zuid officieel mogen verwelkomen in de BLOS familie. Dezelfde warme en vertrouwde omgeving, maar dan onder een nieuwe naam. Op onze kinderopvang locaties in Rotterdam staat het welzijn van je kind centraal. We zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waar je kind op zijn of haar eigen tempo kan groeien. Lees hieronder meer over onze kinderopvang in Rotterdam.

Liefdevolle kinderdagverblijven in Rotterdam

Op onze fijne en gezellige kinderdagverblijven is elke dag een avontuur. Spelend leert je kind wie het is en wat het in zich heeft. We werken met vaste groepen en met betrokken, zorgzame pedagogisch medewerkers, zodat je kind zich snel thuis voelt. De binnen- en buitenruimtes prikkelen je kind om op ontdekking te gaan. We hebben mooi spelmateriaal dat de kinderen uitdaagt in hun spel. Daarnaast besteden we op onze kinderdagverblijven veel aandacht aan bewegen, buitenspelen en natuur. Elke dag spelen de kinderen buiten. Vier dagen in de week serveren we een versbereide warme maaltijd.

lodewijk-pincoffsweg-3.jpg blos-rotterdam.jpg

Speciale VVE-groepen op ons kinderdagverblijf

Kinderen vanaf twee jaar met een VE-indicatie krijgen op ons kinderdagverblijf extra ondersteuning in taal en rekenen. Een aantal dagdelen in de week is je kind welkom om spelenderwijs te leren. We lezen voor, zingen liedjes, doen spelletjes en knutselen samen. Elke dag leert je kind iets nieuws, zoals zelf de jas aandoen, nieuwe woordjes, speelgoed opruimen en spelen met andere kinderen. Op de VVE-groepen werken we met de Uk & Puk methode: een speciaal VVE-programma dat aansluit bij de belevingswereld van peuters. Hiermee haalt je kind zijn of haar achterstand in en bereiden we het voor op een soepele overstap naar de basisschool.

puk-op-het-kinderdagverblijf.jpg

Na schooltijd op avontuur

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen na schooltijd op avontuur op onze veelzijdige buitenschoolse opvang. We bieden een breed activiteitenprogramma met leuke en uitdagende (sport)activiteiten. Aan ruimte geen gebrek, want we hebben maar liefst zes tennisbanen tot onze beschikking! In de binnenruimte koken en knutselen we of spelen we toneel. Natuurlijk kan je kind zich ook rustig terugtrekken in de chillhoek. De middagen vliegen voorbij!

blos-bso-rotterdam-hesjes.jpg

Kom eens langs!

Benieuwd naar onze kinderopvang locaties in Rotterdam? Kom gerust een kijkje nemen, je vindt al onze locaties in Rotterdam hier. Neem contact met ons op of vraag direct een rondleiding aan. Je bent van harte welkom!  

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding