Nieuws en inspiratie

BLOS kinderopvang in Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker en Voorburg

icoon-kalender-tekengebied-2.png 9 december 2021
icoon-klokje 2 minuten

BLOS kinderopvang Voorburg

BLOS kinderopvang vind je nu ook in Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker en Voorburg. Op 1 november hebben wij voormalig Kindercentrum ZieZoo officieel mogen verwelkomen in de BLOS familie. Dezelfde vertrouwde gezichten en liefdevolle opvang, maar dan onder een nieuwe naam. Hieronder lees je meer over onze kinderopvang in Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker en Voorburg.

BLOS kinderopvang in Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker en Voorburg

Onze kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvanglocaties in Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker en Voorburg onderscheiden zich door hun betrokkenheid, korte lijnen met ouders, gespecialiseerde pedagogisch medewerkers en afwisselende activiteiten. In een fijne, huiselijke sfeer leert je kind elke dag iets nieuws, zoals sociale vaardigheden, maar ook omgaan met andere kinderen en het sluiten van vriendschappen. We stimuleren je kind om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Dit geeft je kind een gevoel van onafhankelijkheid, eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Een tweede thuis

We vinden het belangrijk dat je kind het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang ervaart als een plek die veilig, vertrouwd en ontspannen voelt. Een plek waar je kind kan groeien en zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig individu. Een soort tweede thuis. Daarom zijn onze locaties huiselijk ingericht. Hiermee bootsen we de thuissituatie na. Zo werken we op onze kinderdagverblijven met speciale babygroepen voor 0-jarigen en groepen van 1 tot en met 4 jaar. In deze groepen vervult elk kind, net als thuis, een keer de rol van jongste, middelste en oudste. De kinderen leren op deze manier van elkaar en bouwen zelfvertrouwen op. Ook op de BSO verdelen we de kinderen in leeftijdsgroepen. Elke groep heeft een eigen groepsruimte die ingericht is als huiskamer.

BLOS kinderopvang Voorburg speelhoek BLOS kinderopvang Voorburg eethoek

Activiteiten met een twist op de BSO

Na schooltijd kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar spelen, ontspannen en vooral leuke dingen doen op onze buitenschoolse opvang. Avontuur zit ‘m in ons activiteitenaanbod. We bieden activiteiten met een twist. Onze pedagogisch medewerkers hebben allemaal hun eigen specialisme, zoals sport en bewegen, natuur, techniek, dans, theater en beeldende kunst. De pedagogisch medewerkers halen je kind op van school met herkenbare groene BLOS-hesjes. Aangekomen op de BSO eten en drinken we eerst iets samen en daarna is het tijd voor actie. Je kind mag zelf bepalen aan welke activiteiten hij of zij deelneemt. Op BSO Florijnstraat in Delfgauw, BSO ’s-Gravenweg in Nootdorp en BSO Gantellaan in Pijnacker bieden we naast buitenschoolse opvang ook voorschoolse opvang aan.

activiteiten op de bso tekenen

Unieke BSO-locatie op de boerderij

Is jouw kind dol op dieren, buitenspelen en lekker ravotten? Dan kan het zijn of haar hart ophalen op onze BSO Ultramarijnhof in Voorburg. Deze BSO is namelijk gevestigd op het terrein van een kinderboerderij. Onze groepsruimte vind je in het woonhuis van de boerderij, een rijksmonument met nog veel oude elementen, zoals een bedstee en wasketel. Er is een gezellige speelweide en er zijn natuurlijk dieren, zoals koeien, konijnen en varkens. Op deze buitenschoolse opvang besteden we veel aandacht aan natuurbeleving. We hebben een unieke buitenruimte met bomen, struiken en een moestuin waar de kinderen met de natuurcoach meer leren over planten, zaaien en oogsten. De weilanden bieden genoeg ruimte voor leuke sport- en spelactiviteiten. In Voorburg hebben we ook nog een BSO op sportpark ’t Loo. Ideaal voor jonge sportfanaten.

BLOS Ultramarijnhof Voorburg kinderen konijnenhok

Werken bij BLOS kinderopvang

Bij BLOS vinden we dat we het mooiste vak ter wereld hebben, bijdragen aan de ontdekkingstocht van een nieuwe generatie. Als pedagogisch medewerker ben je dagelijks bezig met groei. Maar hoe groei jij eigenlijk zelf als professional en als mens? Bij BLOS doe je dat met BLOS academy, een unieke plek waar op elk moment van alles te leren valt. Heb je interesse om bij ons te komen werken met fijne collega’s om je heen? We hebben een aantal toffe vacatures openstaan.

Kom een kijkje nemen! 

Benieuwd naar onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker en Voorburg? Kom gerust een kijkje nemen! Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding