Nieuws en inspiratie

BLOS start bedrijfsklas met MBO College Hilversum

Begin september start, in samenwerking met het MBO College Hilversum, onze eerste BLOS bedrijfsklas. 25 zorgvuldig geselecteerde kandidaten, worden in 1,5 jaar tijd opgeleid tot gediplomeerd gespecialiseerd pedagogisch medewerker. September is dan ook het startschot voor 25 enthousiaste, gemotiveerde BLOS medewerkers met een gezamenlijke passie, het werken met kinderen!

blos-bbl-klas1.jpeg

Drie á vier dagen in de week werkt een pedagogisch medewerker in opleiding op een van onze BLOS locaties. Eén dag in de week is een lesdag bij het MBO College Hilversum. De BLOS bedrijfsklas wordt begeleid door vaste docenten. Net als onze vaste collega’s, is een pm’er in opleiding verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen. Draait stap-voor-stap volwaardig mee binnen het team en ervaart direct de werkwijze van BLOS kinderopvang.

Na een succesvolle afronding van de opleiding, blijft een gespecialiseerd pedagogisch medewerker in dienst van BLOS. Hiermee behouden wij zeer gemotiveerde, gekwalificeerde én vertrouwde gezichten voor onze organisatie. Prettig voor ons en voor jou!

Later dit jaar starten wij een tweede klas! Ben jij of ken jij iemand in je omgeving die werken en leren graag combineert en voldoet aan onderstaande kwalificaties? Zich wil (om)scholen naar gespecialiseerd pedagogisch medewerker? Neem dan gerust contact op via academy@blos.nl.

  • Passie om met kinderen te werken;
  • In het bezit van een havo, vwo, mbo zorg en welzijn (vanaf niveau 2) diploma of een diploma (vanaf niveau 3) buiten de kinderopvang;
  • Beschikbaar voor minimaal 12 uur (BSO) en 20 uur (KDV) per week;
  • 3 á 4 dagen werkzaam op locatie en 1 dag per week naar school (woensdag of vrijdag);
  • Enthousiast en gemotiveerd om in jezelf te investeren!
Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding