Nieuws en inspiratie

Buitenschoolse opvang Karawanken in Utrecht – een avontuur voor je kind


icoon-kalender-tekengebied-2.png 26 oktober 2020
icoon-klokje 1,5 minuut

Eén van de leukste BSO's in Utrecht vind je aan de rand van het groene Lunetten tegen Hoograven aan: buitenschoolse opvang Karawanken. Een BSO met mooi ingerichte ruimtes voor uitdagende activiteiten. En tijdens schoolvakanties kan je kind deelnemen aan spetterende vakantieprogramma’s. Locatiemanager Jonathan neemt je mee in al het gaafs wat BSO Karawanken te bieden heeft!

jonathan-karawanken-bloskinderopvang.jpg

Buitenschoolse opvang Karawanken

“Ons team is een groep van enthousiaste en professionele pedagogisch medewerkers. Samen dragen we bij aan de ontwikkeling van jouw kind. Dit doen we in een modern, transparant pand met veel ramen wat zorgt voor een gezonde dosis daglicht. Op de grote omheinde buitenruimte kunnen de kinderen lekker met elkaar spelen en ravotten. De inrichting van de tuin is geïnspireerd op de ontwikkeling van het kind, zodat ook buitenspelen een echt avontuur is. Met onder andere een gymzaal, toneelhal, kunstatelier en kookruimte is er voor elk kind wat wils en vliegen de middagen voorbij! In hetzelfde pand vind je ook het kinderdagverblijf waar mijn collega Carolijn de rol van locatiemanager vervult.”

Een stormachtig bestaan tijdens de herfstvakantie

“Het meest recente activiteitenprogramma op de BSO was een stormachtig bestaan. Tijdens de herfstvakantie vierden we namelijk de herfst met het thema ‘Stormjagers’. We waaiden met alle winden mee en de kinderen genoten van een tof en leerzaam programma. Zo maakten we een doolhof van bladeren, knutselden we een eigen windgong, gingen we samen op pad met de herfstbingo, maakten we een mini theatervoorstelling én hielden we een heuse stormjagers (catwalk)show met zelf ontworpen regenponcho’s. We hebben, samen met de kinderen, ontzettend genoten van dit stormachtig bestaan!"

Herfst Karawanken 1 Herfst Karawanken 2
Herfst Karawanken 3 Herfst Karawanken 4

Donkere dagen

“Aansluitend op het herfstvakantieprogramma start alweer de volgende. Het lijkt nog wat vroeg, maar bij ons begint het warme gevoel van de knusse wintermaanden al te gloeien. Daarom start volgende week het nieuwe thema ‘Donkere dagen’. Tijdens dit thema maken we het éxtra gezellig op onze buitenschoolse opvang. We trappen het thema meteen goed af want komende week (26 t/m 30 oktober) wordt een gezellig en griezelig bestaan en staat onze BSO in het teken van Halloween.”

Kom gerust eens kijken!

“Ben jij enthousiast geworden én op zoek naar een geweldige buitenschoolse opvang voor jouw zoon of dochter? Neem dan een kijkje op onze locatiepagina of vraag gerust een vrijblijvende rondleiding aan. Zien we je snel? Je bent van harte welkom!"

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding