Nieuws en inspiratie

Maandag 1 november: officiƫle opening kindcentrum De Minstreel in IJsselstein

icoon-kalender-tekengebied-2.png 21 oktober 2021
icoon-klokje 2 minuten

BLOS kinderdagverblif en BSO Touwlaan pand De Minstreel IJsselstein

Het is bijna zover! Op maandag 1 november opent het nieuwe kindcentrum De Minstreel haar deuren aan de Touwlaan 23 in IJsselstein. In het kindcentrum vind je straks ons kinderdagverblijf, onze BSO en basisschool De Minstreel. We werken intensief met elkaar samen en ondersteunen de kinderen in hun ontdekkingsreis en ontwikkeling van baby tot prachtig mooi mens.

Samenwerking BLOS kinderopvang en basisschool De Minstreel

In samenwerking met basisschool De Minstreel zorgen we voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin de kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Doordat het kinderdagverblijf, de basisschool en de buitenschoolse opvang zich in hetzelfde pand bevinden, zorgen we ervoor dat kinderen tussen de 0 en 12 jaar een ononderbroken ontwikkeling door kunnen maken en realiseren we een soepele overstap van het kinderdagverblijf naar de basisschool en de buitenschoolse opvang. Lees in de nieuwsbrief van De Minstreel meer over de kernwaarden van het kindcentrum, het aanbod en de officiële opening op woensdag 3 november.

Lees de nieuwsbrief

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding