Nieuws en inspiratie

NIEUW: 1 oktober kinderdagverblijf Potgieterstraat, Utrecht

14 juli 2020

Wij hebben goed nieuws! Op 1 oktober openen de deuren van ons spiksplinternieuwe kinderdagverblijf op de Potgieterstraat in Utrecht. Een prachtige locatie, centraal gelegen in de populaire wijk Nieuw Engeland.

De vele ramen zorgen voor natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de achtertuin. De verschillende speelhoeken zorgen straks voor eindeloos veel speelplezier voor jouw kind. En ook de omgeving biedt veel mogelijkheden. De gezellige wijk Lombok, met toffe speeltuinen en parkjes, ligt op loopafstand. Daar zullen we met de kinderen vaak te vinden zijn.

De verbouwing is nog in volle gang, maar je kunt je kind al wel inschrijven. Dit kan via de locatiepagina. Kijk ook eens rustig rond op onze website en ontdek wat BLOS je te bieden heeft. We kijken ernaar uit om jou en je kind te verwelkomen!

Wil je meer weten? Laat je informeren door onze afdeling Oudersupport & Planning via info@blos.nl of bel naar 030 604 75 99. Zij staan iedere werkdag tussen 08.00 en 18.30 uur voor je klaar.

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding