Nieuws en inspiratie

NIEUW begin november: kinderdagverblijf en BSO Touwlaan in IJsselstein

icoon-kalender-tekengebied-2.png 31 augustus 2021
icoon-klokje 2 minuten

Exterieur IKC De Minstreel - BLOS kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Touwlaan

Leuk nieuws! We breiden uit in IJsselstein met een spiksplinternieuwe locatie aan de Touwlaan. De voorbereidingen zijn nog in volle gang. Begin november 2021 openen wij onze deuren en is je kind van harte welkom op ons kinderdagverblijf en onze buitenschoolse opvang. Je kunt je kind(eren) nu al aanmelden!

Nieuwe BLOS locatie in IJsselstein

Binnenkort openen wij een nieuw kinderdagverblijf en nieuwe buitenschoolse opvang in het gloednieuwe kindcentrum De Minstreel aan de Touwlaan in IJsselstein. Deze nieuwe locatie is nog volop in aanbouw en wordt medio oktober opgeleverd. Ons kinderdagverblijf en onze buitenschoolse opvang gaan deel uitmaken van het nieuwe kindcentrum De Minstreel, waar ook basisschool De Minstreel zijn intrek gaat nemen. Ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden! De locatie is zowel op de fiets als met de auto goed bereikbaar en er is een Kiss & Ride zone.

Spiksplinternieuwe opvang

Het gloednieuwe pand van kindcentrum De Minstreel heeft veel ramen wat zorgt voor een gezonde dosis daglicht. Zowel het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang krijgen een fijne ruimte met eigen entree. De ruimtes worden veilig, sfeervol en warm ingericht, zodat je kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen. Op het buitenterrein van het kindcentrum komen diverse gave speelplekken met uitdagende speeltoestellen. Het kindcentrum ligt op loopafstand van ‘het stadje’ en nabij het Kasteelpark, de Kasteeltoren en Speeltuin Kloosterplantsoen. Daardoor is er in de omgeving genoeg leuks te doen! Bekijk hieronder alvast enkele sfeerimpressies van onze nieuwe BSO en ons kinderdagverblijf in het IKC De Minstreel in IJsselstein.

Sfeerimpressie interieur BSO en kinderdagverblijf in IKC De Minstreel  BLOS Touwlaan in IKC De Minstreel IJsselstein

Sfeerimpressie BLOS kinderdagverblijf Touwlaan in IJsselstein  Keukentje BLOS kinderdagverblijf impressie Touwlaan

Inschrijven is al mogelijk!  

Hoewel we deze locatie begin november openen, is inschrijven al wel mogelijk! Dit kun je doen via de inschrijfknop op de locatiepagina. Wil je meer weten over ons kinderdagverblijf of onze buitenschoolse opvang nabij het centrum van IJsselstein? Neem dan contact op met locatiemanager Grada Roodbeen via 06 362 339 31. Zij helpt je graag verder!

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding