Nieuws en inspiratie

Paula Bernsen wordt Directeur Kindontwikkeling en Duurzaamheid

icoon-kalender-tekengebied-2.png 3 mei 2022
icoon-klokje 1,5 minuut

Paula Bernsen Directeur Kindontwikkeling en Duurzaamheid

Bijdragen aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie: dat is waar BLOS kinderopvang voor staat. Iedere dag weer maken onze collega’s het verschil door kinderen te begeleiden en ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Samen zorgen we ervoor dat ouders hun kind(eren) met een gerust hart kunnen toevertrouwen aan onze opvang als zij gaan werken of studeren. 

Als BLOS willen wij verder ontwikkelen op het gebied van Kindontwikkeling en Duurzaamheid. Zo kunnen we met alle collega’s nog bewuster bijdragen aan de ontwikkeling van ’onze’ kinderen en hiermee een nog grotere bijdrage aan de maatschappij leveren. We zijn blij aan te kondigen dat Paula Bernsen (tot heden Operationeel Directeur) de nieuwe rol binnen ons Directieteam vervult als Directeur Kindontwikkeling & Duurzaamheid. Met haar jarenlange ervaring in kinderopvang en passie om zich in te zetten voor gelijke kansen voor ieder kind en duurzaamheid, zien wij in Paula de juiste persoon om deze rol te vervullen. 

Paula: “In de afgelopen maanden heb ik veel moois gezien binnen BLOS. Tijdens mijn tours langs locaties zie ik bevlogen collega’s die zich iedere dag inzetten voor ‘hun’ kinderen op de groep. De bijdrage die wij leveren aan de ontwikkeling van onze kinderen en daarmee ook aan hun ouders en aan de maatschappij is wat mij drijft binnen de kinderopvang. Juist in deze allerjongste jaren ontwikkelt een kind zich het snelst, de kinderopvang kan hierin de ideale ontwikkelomgeving creëren. Dat we samen bouwen aan de toekomst van morgen is een voorrecht. In mijn nieuwe positie kan ik juist hieraan, aan de kern van kinderopvang, een nog grotere bijdrage leveren. Ik kijk ernaar uit om dit samen met zowel alle collega’s als externe partners te gaan realiseren

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding