Nieuws en inspiratie

Sport en spel ontdekken op de Sport BSO’s van BLOS


icoon-kalender-tekengebied-2.png 18 december 2020
icoon-klokje 1,5 minuut

Sport buitenschoolse opvang BLOS

De mooiste herinneringen als kind maak je veelal tijdens het buitenspelen. Tijdens een potje voetbal waarbij bomen als doelpalen fungeren. Tijdens het stoepkrijten op straat of buskruiten op het plein. Of als je met zelfgemaakte blaaspijpen besjes wegschiet. Lekker bezig zijn en vooral niet teveel stil of binnen zitten. Als je kind daar blij van wordt dan haalt het zijn of haar hart op bij onze Sport BSO’s!

Unieke positie

De Sport BSO’s van BLOS hebben een unieke positie. Het is een plek waar vaste beweegmomenten gecreëerd kunnen worden. Waar je georganiseerd kunt sporten, bewegen en spelen. We zetten ons in om die vaste beweegmomenten op de buitenschoolse opvang van een zo hoog mogelijke kwaliteit te laten zijn. De meeste Sport BSO’s zijn gevestigd op een sportpark. De accommodatie is uitermate geschikt om er een thema BSO van te maken. En geheel in de lijn der verwachting zijn onze Sport BSO’s omringt door een bosrijke omgeving, een groene oase dus!

Volop in beweging

We laten jouw kind kennismaken met verschillende sport- en beweegactiviteiten: voetballen, hockeyen, badmintonnen, volleyballen, maar ook dansen en kinderyoga behoren tot de mogelijkheden. Dagelijks is er een speciaal uur georganiseerd voor sport- en spelaanbod. Binnen of buiten. Naast de reguliere groepsruimtes wordt er bij veel Sport BSO’s ook een gymzaal gehuurd. Zo kunnen we ook bij slechte weersomstandigheden lekker binnen sportieve activiteiten doen.

Een professioneel en sportief team

De pedagogisch medewerkers op de Sport BSO’s bestaan uit gediplomeerde sportleiders. Zij stellen elke dag een afwisselend programma samen. Daarbij wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de voorkeur van jouw kind; zijn of haar suggesties nemen we op in het programma. Net als op de ‘gewone’ BSO’s is er ook een ruimte om te knutselen, te luieren, een spel te spelen of te lezen in de rustruimte.

Buiten het reguliere aanbod is er tijdens de vakanties ruimte voor extra sport- en beweegmogelijkheid. Er worden in overleg met verenigingen en sportclubs clinics geboden om jouw kind kennis te laten maken met andere sport- en beweegactiviteiten.

Kom gerust eens kijken!

Ben jij enthousiast geworden én op zoek naar een geweldige buitenschoolse opvang voor jouw zoon of dochter? Neem dan een kijkje op onze Sport BSO locaties of vraag gerust een vrijblijvende rondleiding aan. Onze Sport BSO’s vind je aan De Geerenweg in Baarn, Het Hogeland bij CVV Berkel in Berkel en Rodenrijs, de Brasserskade bij voetbalvereniging DHL in Delft, Guido de Moorstraat bij SV Wateringsveld in Den HaagLaan van Wateringse Veld in Den Haag, Madurolaan in Den Haag, De Woerd in Driebergen, Van den Endelaan in Hillegom, Haagse Schouwweg in Leiden, Spekkelaan 1 in Lisse, Spekkelaan 2 in Lisse, Duinwetering in Noordwijk, Levie Vorstkade in Rotterdam, Alendorperplaats bij MHC Fletiomare in UtrechtKoningsweg in Utrecht, Dr. Schaepmanstraat in Wateringen en Lekdijk Oost bij hockeyvereniging Dorsteti in Wijk bij Duurstede. Zien we je snel? Je bent van harte welkom!

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding