Nieuws en inspiratie

We zijn vanaf 17 maart op clusterlocaties geopend

Dag twee na de berichtgeving van afgelopen zondag. Vandaag sluit een groot deel van onze opvanglocaties. Dank aan alle ouders die gisteren massaal gehoor hebben gegeven aan de oproep van de overheid.

Het is mooi om te zien dat we met elkaar onze verantwoordelijkheid nemen. Voor ouders die een cruciaal beroep uitoefenen zijn we er! Vanaf vandaag gaan we verder op één locatie in Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Houten en De Bilt. We zijn er voor ouders die zich inzetten om mensen zo gezond mogelijk te houden, ons te voorzien van dagelijkse, belangrijke (basis)middelen en de rust en veiligheid in Nederland te bewaren.

We zijn er ook voor ouders met een cruciaal beroep die normaal geen gebruik maken van kinderopvang. Deze ouders kunnen zich ook voor noodopvang aanmelden.

Onze speciale dank gaat ook uit naar onze pedagogisch medewerkers die er gedurende de sluitingsperiode alles aan zullen doen om de kinderen de aandacht en zorg te geven die ze nodig hebben.

Pas goed op je kinderen, jezelf, je naasten én alle andere mensen om je heen. We hopen na 6 april onze deuren weer te openen en alle kinderen te verwelkomen.

Heb je vragen of wil je meer weten. Bezoek onze speciale informatiepagina.

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding