Nieuws en inspiratie

Werk Wijzer Week: blijvend ontwikkelen bij BLOS

icoon-kalender-tekengebied-2.png 20 oktober 2023
icoon-klokje 2 minuten

werk-wijzer-week-oktober2023.png

Vorige week organiseerden we voor het eerst de Werk Wijzer Week! Hiermee stimuleren we onze pedagogische medewerkers om nieuwe dingen te leren op het gebied van het pedagogisch beleid, zodat ze jouw kind nog beter kunnen begrijpen en in kunnen spelen op zijn of haar behoeftes. Samen werken we aan een betere toekomst voor onze kinderen waarin zij uitgedaagd en geprikkeld worden.

Prikkelen, leren & stimuleren

Bij BLOS zijn we groot voorstander van een leven lang leren en ontwikkelen. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar hoe het anders of beter kan. We leren van én met elkaar. Voor ons is het belangrijk dat jij jouw kind met een gerust gevoel wegbrengt naar onze opvang met bekwame pedagogische collega’s. Op het gebied van pedagogiek leren wij iedere dag bij! Het is niet alleen belangrijk dat we jouw kind beter leren kennen, maar ook dat we de inhoud van het vak goed beheersen. Ook verandert de wet- en regelgeving rondom bepaalde thema’s vaker, waardoor het belangrijk is dat wij up to date zijn van de laatste ontwikkelingen om zo een betere dienst te verlenen.

In de Werk Wijzer Week faciliteren we dat onze medewerkers meer kunnen leren op het gebied van slaap en gezonde voeding, maar bijvoorbeeld ook leren over baby- en kindgebaren en wat het effect is van hun houding op jouw kind. Op die manier kunnen zij beter inspelen op de behoeftes van jouw kind. Naast deze thema’s is er ook aandacht voor creativiteit, zoals hoe je iets kunt knutselen zonder dat er van te voren wordt bedacht wat er precies gemaakt moet worden. Het gaat niet om het resultaat, maar om de weg daar naartoe. Zo prikkelen we de zintuigen van jouw kind en passen we creativiteit toe.

Werken bij BLOS kinderopvang 

Wil jij ook werken aan een betere toekomst voor de kinderen? En wil je graag werken voor een werkgever die blijft investeren in jou als persoon, om elke dag te werken aan de ontwikkeling van nieuwe wereldburgers? Kom werken bij BLOS! Bekijk onze vacatures voor pedagogisch medewerker en stuur je cv en motivatie naar [email protected].

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding