Nieuws en inspiratie

Zomerse BLOS downloads voor alle leeftijden!

14 juli 2020

De grenzen zijn grotendeels weer open, maar toch vieren veel gezinnen deze zomer vakantie in eigen land. Want ook in ons kleine kikkerlandje is genoeg te doen! Om de zomervakantie goed te starten, vind je in dit artikel toffe downloads voor álle leeftijden. Samen maken we er een sprankelende zomer van!

vakantie-doeboek.jpg

Het grote BLOS vakantie-doeboek

Eindelijk mogen we iets gaafs met jou delen! Want speciaal voor alle peuters hebben we het grote BLOS vakantie-doeboek gemaakt, bomvol puzzels, kleurplaten en andere zomerse spelletjes. Print hem uit op A4-formaat, niet hem aan elkaar en puzzelen maar!

Download hier!

Het BLOS memory spel

Voor jonge, maar ook voor oudere kindeen hebben we een tof memory spel gemaakt. Kleur alle zomerse iconen in, knip ze uit, leg ze op de kop en vind zoveel mogelijk setjes door ze om te draaien. Wie vindt de meeste? Maak er een extra uitdaging van door met een zandloper te spelen!

Download hier!

Maak je eigen zomer kijkdoos!

Voor de wat oudere creatievelingen hebben we alle ingrediënten verzameld voor het knutselen van een zomerse kijkdoos. Zoek een schoenendoos, maak er een gaatje in, kleur de figuren en zijwanden in, knip ze uit en plakken maar! Maak de camping compleet met wat gras. Delen jullie het eindresultaat met ons via blos@blos.nl? Wij zijn razend benieuwd naar alle creatieve uitspattingen!

Download hier!

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding