Meld je aan voor de training aanvullend bewijs kinderopvang

Training aanvullend bewijs kinderopvang

Heb jij een achtergrond in de zorg, het onderwijs of sociaal werk en wil je graag werken in de kinderopvang? Dan is dit je kans om aanvullend bewijs te behalen, waarmee jij je kwalificeert om op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang te werken! Wij bieden jou namelijk een kortdurend trainingsprogramma als jouw diploma op dit moment niet meer (volledig) kwalificeert voor de kinderopvang.

Wat houdt het in?

Tijdens het trainingsprogramma ga je 1 dag per maand op woensdag naar MBO College West in Amsterdam. Hier volg je de training ‘Oog voor interactie’ waarbij je aan de slag gaat met je taal- en interactievaardigheden in contact met kinderen. Binnen 6 maanden behaal je een erkend certificaat én ben je verzekerd van een toffe baan bij BLOS kinderopvang. Gedurende de training ontvang je een startsalaris van €2.265,- op basis van 36 uur. Zodra je je certificaat hebt behaald kun je doorgroeien naar een salaris van €2.440,-. De eerstvolgende klas start in september, dus geef je snel op!

pedagogisch-medewerker-en-kinderen-spelen-en-kleuren.png

Doe de diplomacheck

Wil je weten of je met jouw diploma kan deelnemen aan de training aanvullend bewijs kinderopvang? Doorloop dan onderstaande stappen.

  1. Ga naar kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang
  2. Vul de naam van je diploma in en klik op de button ‘Check Diploma’.
  3. Je ziet direct of jij je met jouw diploma in aanmerking komt om aanvullend bewijs te behalen om te kwalificeren voor werken in de dag-, peuter- en/of buitenschoolse opvang. De diplomachecker geeft direct aan of er aanvullend bewijs vereist is. Staat er een groen vinkje voor dag-, peuter- en/of buitenschoolse opvang? Dan is aanvullend bewijs niet nodig en kan je direct aan de slag
jongen-bouwt-toren-met-blokken.png

Meld je aan

Kwalificeert jouw diploma alleen in combinatie met aanvullend bewijs? Meld je dan aan voor het Trainingsprogramma aanvullend bewijs kinderopvang! Heb je nog vragen? Mail, bel of app campusrecruiter Willemijn op school@blos.nl of 06 - 28541668.

Aanmelden

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding