Veelgestelde vragen

Ik maak gebruik van buitenschoolse opvang. Kan ik een reguliere opvangdag ruilen naar een vakantieopvangdag?

Helaas is het voor de meeste locaties vanaf 1 oktober 2021 tijdelijk niet mogelijk om een ruildag aan te vragen via het ouderportaal. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met de locatiemanager of de afdeling Oudersupport.

Hoe kan ik een ruildag aanvragen?

Helaas is het voor de meeste locaties vanaf 1 oktober 2021 tijdelijk niet mogelijk om een ruildag aan te vragen via het ouderportaal. Heb je hier vragen over neem dan  contact op met de locatiemanager of de afdeling Oudersupport.

Kan ik een hele opvangdag van het kinderdagverblijf ruilen naar twee halve opvangdagen?

Normaal gesproken is het mogelijk om een hele dagopvang om te ruilen naar twee halve opvangdagen (á 6 uur per week). Helaas is het voor de meeste locaties vanaf 1 oktober 2021 tijdelijk niet mogelijk om een ruildag aan te vragen via het ouderportaal. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met de locatiemanager of met onze afdeling Oudersupport.  

Wat zijn de voorwaarden/regels voor het aanvragen van een ruildag?

Aan het ruilen van dagen of inzetten van extra opvang zijn een paar spelregels verbonden. Zo vragen we je op tijd je verzoek bij ons in te dienen en kan ruilen of opvang op een andere dag alleen als de samenstelling van de groep dit toelaat. Helaas is het voor de meeste locaties vanaf 1 oktober 2021 tijdelijk niet mogelijk om een ruildag aan te vragen via het ouderportaal. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met de locatiemanager of met onze afdeling Oudersupport.

Kan ik mijn kind een dag extra naar de opvang brengen?

Als de samenstelling van de groep het toelaat en er voldoende pedagogisch medewerkers kunnen worden ingezet, is het mogelijk om een extra opvangdag aan te vragen. Helaas is het voor de meeste locaties vanaf 1 oktober 2021 tijdelijk niet mogelijk om een ruildag aan te vragen via het ouderportaal. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met de locatiemanager of met onze afdeling Oudersupport. 

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding