Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie Albert Schweitzersingel (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Albert Schweitzersingel!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Albertzweitsersingel in Amersfoort! Het kleinschalige kinderdagverblijf bevindt zich midden in de woonwijk Zielhorst en is heel goed bereikbaar voor de bewoners van Kattenbroek.

Onze locatie heeft twee groepen: een baby- en een peutergroep. Elk kind heeft een eigen stamgroep met vaste groepsgenoten en vaste pedagogisch medewerkers, met een dagritme dat aansluit bij de ontwikkeling van de kinderen. Door de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, kunnen zij zichzelf zijn, de wereld ontdekken en heerlijk spelen.

De babygroep heeft een dakterras en de peuters hebben een fijne buitenruimte om te spelen. Daarnaast gaan we er ook regelmatig op uit in de wijk met de bolderkar. Onderweg zingen we liedjes en voeren we de eendjes brood. Frisse neusjes en blosjes gegarandeerd!

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons kinderdagverblijf? Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Lisanne Remmers
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Albert Schweitzersingel 397
3822 BV Amersfoort
085 112 40 25

Openingstijden: 7.00 - 18.00 uur

LRK-nummer: 106437811 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding