Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie Frederik van Blankenheymstraat (BSO)

Welkom bij BSO Frederik van Blankenheymstraat!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Frederik van Blankenheymstraat in Amersfoort! Voorheen waren wij Plekkey. Met ingang van juli 2019 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Onze locatie bevindt zich in het schoolgebouw van de Prins Willem Alexanderschool aan het Stadspark. Je vindt hier ook de peuteropvang van BLOS.

Op onze locatie hebben wij drie groepen, ingedeeld op leeftijd. Wij maken gebruik van verschillende ruimtes, die door kleur- en materiaalgebruik fris en veilig zijn. Ook hebben wij de beschikking over een ruime gymzaal. Hier kunnen naar hartenlust verschillende activiteiten plaatsvinden. Daarnaast hebben wij een fijne chillruimte en een apart voetbalveldje!

We gaan vaak op stap in de omgeving zoals naar het Stadspark. In de buurt zijn genoeg leuke activiteiten te doen! In park Randenbroek is een mooie natuurspeelplaats en een speeltuintje met klim- en klautertoestellen. Het grote veld aan de Rubensstraat is een perfecte plek om samen leuke spellen te doen. In de vakanties gaan we met de bovenbouwkinderen gezellig naar het zwembad.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Sonja de Kruif
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Buitenschoolse opvang

Frederik van Blankenheymstraat 61
3817 AE Amersfoort
088 401 03 02

Openingstijden: 7.00 - 19.00 uur

LRK-nummer: 125831900 - naar register

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken De Kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 80 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding