Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie Frederik van Blankenheymstraat (BSO)

Welkom bij BSO Frederik van Blankenheymstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Frederik van Blankenheymstraat in Amersfoort! Onze buitenschoolse opvang bevindt zich in het schoolgebouw van de Prins Willem Alexanderschool aan het Stadspark. Je vindt hier ook de peuteropvang van BLOS kinderopvang.

Wij maken gebruik van verschillende ruimtes, die door kleur- en materiaalgebruik fris en veilig zijn. Met het activiteitenprogramma DoenKids hebben we een rijke database bomvol leuke, uitdagende én eigen activiteiten. Hierin komen elke week vijf talentontwikkelingen aan bod. Wekelijks delen we ons activiteitenprogramma via het ouderportaal. Zo ben je altijd op de hoogte wat er op de planning staat om met de kinderen te doen. Kinderen maken deel uit in de samenstelling van het activiteitenprogramma waardoor deze perfect aansluit op de behoeften van de kinderen. In de school is een ruime gymzaal waarin we talloze sport- en spelactiviteiten ondernemen.

We gaan vaak op stap in de omgeving zoals naar het Stadspark. In de buurt zijn genoeg leuke activiteiten te doen! In park Randenbroek is een mooie natuurspeelplaats en een speeltuintje met klim- en klautertoestellen. Het grote veld aan de Rubensstraat is een perfecte plek om samen leuke spellen te doen. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Maarten Lambo
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Frederik van Blankenheymstraat 61
3817 AE Amersfoort
085 732 63 98

Openingstijden: 7.00 - 18.30 uur

LRK-nummer: 125831900 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 80 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding