Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie Trombonestraat (BSO)

Welkom bij BSO Trombonestraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Trombonestraat in Amersfoort! Voorheen waren we Plekkey. Met ingang van juli 2019 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Onze locatie bevindt zich in het schoolgebouw van basisschool De Zonnewijzer. Je vindt hier ook de peuteropvang van BLOS.

Op onze locatie hebben wij twee groepen (onderbouw- en middenbouw en een bovenbouwgroep). Onze eigen ruimtes zijn ruim van opzet, schoon, veilig en aangepast zodat kinderen zich echt thuis voelen. Wij maken gebruik van de gehele schoolgevel en beschikken over een ruime speelzaal waar naar hartenlust activiteiten plaatsvinden. Op ons grote plein is mede door de natuurspeelplekken genoeg ruimte om gezellig samen te spelen!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Sanne Snellenburg
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Buitenschoolse opvang

Trombonestraat 62
3822 CH Amersfoort
088 401 03 05

Openingstijden: 7.00- 19.00 uur

LRK-nummer: 303171285 - naar register

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken De Kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 68 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding