Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie Trombonestraat (BSO)

Welkom bij BSO Trombonestraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Trombonestraat in Amersfoort! Onze buitenschoolse opvang bevindt zich in het schoolgebouw van basisschool De Zonnewijzer. 

We hebben twee ruimtes in de bibliotheek van de basisschool en maken ook gebruik van de gymzaal waar talloze sport- en spelactiviteiten plaatsvinden. Op ons fantastisch groene buitenspeelruimte kunnen de kinderen spelen met alles wat de natuur ze biedt. Mooie verstopplekjes tussen de struiken, heel veel zand en kriebelbeestjes tussen de stenen. Maar ook klim-, duikelrekken fietsen, steppen en andere buitenmaterialen zijn aanwezig. Genoeg uitdaging en mogelijkheden om gezellig met elkaar buiten te spelen.

Met het activiteitenprogramma DoenKids hebben we een rijke database bomvol leuke, uitdagende én eigen activiteiten. Hierin komen elke week vijf talentontwikkelingen aan bod. Wekelijks delen we ons activiteitenprogramma via het ouderportaal. Zo ben je altijd op de hoogte wat er op de planning staat om met de kinderen te doen. Kinderen maken deel uit van de samenstelling van het activiteitenprogramma waardoor deze perfect aansluit op de behoeften van de kinderen.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Lisanne Remmers
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Trombonestraat 62
3822 CH Amersfoort
088 401 03 05

Openingstijden: 7.00- 18.30 uur

LRK-nummer: 303171285 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 68 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding