Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie Van Effenlaan (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Van Effenlaan!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Van Effenlaan in Amersfoort! Voorheen waren wij Plekkey. Met ingang van juli 2019 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Onze locatie bevindt zich in het mooie, oude schoolgebouw van De Bolster. Je vindt hier ook de buitenschoolse opvang van BLOS.

Wij hebben één peutergroep waarbij kinderen vanaf 2 jaar welkom zijn. Op onze locatie is zowel hele als halve dagopvang mogelijk. We hebben beschikking over een ruime speelzaal. Hier kunnen kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen met een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Door het mooie en ruime speelplein zijn er oneindig veel speelmogelijkgheden! Inclusief een zandbak, ruimte om lekker te fietsen en een echte natuurtuin. Door het doen van gezamenlijke activiteiten met de school, kunnen onze kinderen wennen aan hun eventuele toekomstige school.

We gaan vaak op stap in de omgeving. In de buurt zijn genoeg leuke activiteiten te doen. Zo gaan we regelmatig eendjes voeren op het Borneoplein of spelen in het bos ‘Klein Zwitserland’. Veel buitenspeelplezier gegarandeerd!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Rianne Boersen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Van Effenlaan 10
3818 RL Amersfoort
088 401 03 01

Openingstijden: 7.00 - 19.00 uur

LRK-nummer: 28075219 - naar register

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Wij bieden opvang aan kinderen vanaf 2 jaar.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding