Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie Van Marnixlaan (BSO)

Welkom bij BSO Van Marnixlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Van Marnixlaan in Amersfoort! Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in het schoolgebouw van basisschool De Bolster.

Op onze locatie hebben wij drie bovenbouwgroepen. Wij maken gebruik van de gehele schoolvleugel en in de keuken houden we gezellig samen kookwedstrijden. We brengen kinderen in beweging door tal van sport- en spelactiviteiten. Op ons grasveld is kunnen kinderen lekker ravotten en het grote speelplein biedt alle ruimte om te klimmen en te spelen.

We gaan regelmatig op stap in de omgeving. In de buurt zijn genoeg leuke activiteiten te doen. In het bos 'Klein Zwitserland' is een natuurspeelplaats met houten stellages ingericht. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen en klauteren of hutten bouwen. Bij de supermarkt op de hoek halen we samen ingrediënten voor een overheerlijke, zelf te bakken cake.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Maarten Lambo
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Van Marnixlaan 53
3818 VB Amersfoort
088 401 03 01

Openingstijden: 7.00 - 19.00 uur

LRK-nummer: 251080250 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 60 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding