Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie Waterkers (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Waterkers!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Waterkers in Amersfoort! Ons kinderdagverblijf bevindt zich in het schoolgebouw van De Wonderboom. Je vindt hier ook de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang.

Wij hebben één peutergroep waarbij kinderen vanaf 2 jaar welkom zijn. Op onze locatie is zowel hele als halve dagopvang mogelijk. We beschikken over een ruime speelzaal en een grote multifunctionele ruimte. Hier kunnen kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen met een gevarieerd aanbod aan activiteiten. We doen vaak gezellige activiteiten samen met de school. Op deze manier kunnen de kinderen alvast wennen aan hun mogelijk toekomstige school. Daarnaast beschikken we ook over een klein pleintje voor de kinderen die spelen op het grote plein nog een beetje spannend vinden.

We gaan regelmatig op stap in de omgeving. In de buurt zijn genoeg leuke activiteiten te doen. We voeren de eendjes, spelen bij de draak en gaan naar het waterpark voor natuurspellen of de speeltuin bij Heelkruid. Dit alles staat garant voor frisse neusjes, gezonde blosjes en heel veel buitenspeelplezier.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Lisanne Remmers
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Waterkers 1
3824 EH Amersfoort
088 401 03 03

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 165826277 - naar inspectierapport

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Wij bieden opvang aan kinderen vanaf 2 jaar.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding