Terug naar overzicht

BLOS Amstelveen | Locatie Burgemeester Haspelslaan (BSO)

Welkom bij BSO Burgemeester Haspelslaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Burgemeester Haspelslaan in Amstelveen! 

Je vindt onze buitenschoolse opvang locatie aan de Burgemeester Haspelslaan in het hart van Amstelveen, nabij het Stadshart. In hetzelfde pand hebben we ook een kinderdagverblijf. Handig als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. Onze locatie is open sinds september 2021.

Na schooltijd gaan we samen op avontuur en ontdekken de kinderen hun talenten. We bouwen hutten en ravotten lekker in de grote natuurtuin. In onze eigen moestuin kunnen de kinderen zelf groenten en zaden zaaien en oogsten, die we als verse ingrediënten gebruiken in de woonkeuken. Ook binnen is er genoeg te beleven. In de mediastudio maken we muziek en editen we video’s. We stimuleren de creativiteit van je kind en creëren gave content. Ook hebben we een atelier. Hier kunnen de kinderen doen wat er in hen opkomt. Van zagen en timmeren met hout en gerecyclede materialen tot het ontwerpen en maken van eigen kleding. En het leukste van alles is dat de kinderen niet hoeven na te denken of de vloer of muren vies worden, want dit is dé plek waar ze in de muren mogen timmeren en met verf op de grond mogen kliederen.

We maken ook geregeld uitstapjes in Amstelveen. Gedurende het jaar werken we met vaste thema’s waaraan uitdagende activiteiten zijn gekoppeld. Activiteiten op de locatie of activiteiten buiten de locatie, waarbij we er met de elektrische bakfiets op uit gaan. Je kind mag zelf bepalen aan welke activiteiten hij of zij deelneemt. De middagen op onze BSO vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Saskia van Langelaar
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Burgemeester Haspelslaan 129
1181 NC Amstelveen
020 - 722 03 20

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens vakanties: 07:30 - 18:30 uur

LRK-nummer: 330529353 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang heeft 22 kindplaatsen. Na het gezamenlijke eet en drinkmoment kan jouw kind kiezen om vrij te spelen of om deel te nemen aan een activiteit. De groepsleiding vormt het vaste aanspreekpunt voor zowel kinderen als ouders.  

Scholen

Onze buitenschoolse opvang in Amstelveen is voor kinderen van de volgende basisscholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding