Terug naar overzicht

BLOS Amstelveen | Locatie Burgemeester Haspelslaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Burgemeester Haspelslaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Burgemeester Haspelslaan in Amstelveen! 

Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Burgemeester Haspelslaan in het hart van Amstelveen, nabij het Stadshart. In hetzelfde pand hebben we ook een buitenschoolse opvang locatie. Handig als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. Ons kinderdagverblijf is in mei 2021 volledig gerenoveerd. Het pand heeft ruime groepsruimtes met veel natuurlijk lichtinval. Hier kunnen de kinderen zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs ontwikkelen en lekker spelen met leeftijdsgenootjes.

Onze pedagogisch medewerkers geven je kind alle ruimte om zelfstandig en op eigen tempo de wereld te ontdekken. Met vallen en opstaan. We prikkelen, stimuleren en dagen je kind uit met educatief spelmateriaal en leuke activiteiten, zoals yogales, muziekles en koken onder begeleiding van gespecialiseerde gastdocenten. Speciaal voor peuters bieden we peuterplusactiviteiten. Hiermee stimuleren we onder andere de spraak- en taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling en motorische ontwikkeling en krijgt je kind de eerste rekenprikkels.

Als het weer het toelaat gaan we naar buiten. In onze fijne ontdektuin van 350 m² kunnen de kinderen lekker rondbanjeren en ravotten, spelen met zand en water en samen spelletjes doen. Ook hebben we een moestuin waar we onze eigen groenten verbouwen. De tuin grenst aan het bos, wat zorgt voor nóg meer buitenspeelplezier!

Na het spelen is het tijd om te eten. Je kind krijgt op ons kinderdagverblijf elke middag een versbereide, warme maaltijd. Elke week staat er iets anders op het menu. Zo komt je kind in aanraking met diverse smaken en structuren en stimuleren we de smaakontwikkeling.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Saskia van Langelaar
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Burgemeester Haspelslaan 129
1181 NC Amstelveen
020 - 722 03 20

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 706137619 - naar inspectierapport

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf in het Stadshart van Amstelveen heeft de volgende groepen:

  • 3 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 2 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding