Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Admiraal De Ruijterweg 58H (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Admiraal de Ruijterweg 58H!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Admiraal de Ruijterweg 58H in Amsterdam! Je vindt ons kleinschalige en knusse kinderdagverblijf met 2 babygroepen in stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam. Drie deuren verder, op nummer 60H, vind je ons andere kinderdagverblijf met 1 peutergroep. Ideaal als je een baby en een peuter hebt. Op ons kinderdagverblijf staat individuele aandacht centraal en werken we met een vast dagritme. Hiermee bieden we je kind structuur, vertrouwen en houvast. We werken met kleine groepen en hebben elke dag minimaal 3 pedagogisch medewerkers op de groep.

Op onze babygroepen is veel stimulerend spelmateriaal aanwezig, zoals blokken, knuffels en open einde speelgoed. Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten om een frisse neus te halen. In onze tuin kunnen de kinderen zich vrij bewegen en op de zachte matten rondkruipen. De dreumesen spelen in de zandbak, op de loopfiets of met ander speelmateriaal.

Iedere week komt er een yoga- en muziekdocent langs om een les voor de baby’s te verzorgen. Babyyoga is een combinatie van aanraking en beweging, die zowel lichaam als geest stimuleert. Hierdoor leert je baby al vroeg met stress om te gaan en blijft het lichamelijk soepel en sterk. Ook stimuleert babyyoga de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel. Tijdens de muziekles luisteren de baby’s naar liedjes en kijken ze om zich heen.

Tussen de middag genieten we van een versbereide warme maaltijd boordevol vitamines en mineralen. Zo raakt je kind al op jonge leeftijd bekend met bepaalde smaken en structuren.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Denise Lommerse
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Admiraal De Ruijterweg 58H
1056 GL Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 247124229 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Admiraal De Ruijterweg 58H heeft de volgende groepen:

  • 2 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding