Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Admiraal De Ruijterweg 60H (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Admiraal de Ruijterweg 60H!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Admiraal de Ruijterweg 60H in Amsterdam! 

Je vindt ons kleinschalige en knusse kinderdagverblijf, voor kinderen van 2 tot 4 jaar, in stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam. Drie deuren verder, op nummer 58H, vind je ons andere kinderdagverblijf met 1 babygroep. Ideaal als je een baby en een peuter hebt. Individuele aandacht staat op ons kinderdagverblijf centraal. Door stimulerende groepsruimtes, positieve aandacht, prikkelende interacties en activiteiten, dagen we je peuter uit om iedere dag het beste in zichzelf naar boven te halen. We werken met kleine groepen en hebben elke dag minimaal 3 pedagogisch medewerkers op de groep.

De groepsruimte is zo ingericht, dat peuters veilig kunnen spelen en zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. We hebben uitdagend en educatief speelgoed dat de fijne en grove motoriek stimuleert. Ook in onze fijne buitenruimte kan je peuter zich prima vermaken. Er is een zandbak, glijbaan en speelrups en we hebben loopfietsjes en -auto’s. We maken graag tekeningen met stoepkrijt. Daardoor is onze tuin vaak een mooi kleurenparadijs!

Tussen de middag genieten we van een versbereide warme lunch boordevol vitamines en mineralen. Zo raakt je kind al op jonge leeftijd bekend met bepaalde smaken en structuren.

We vinden het fijn om veel in de buitenlucht te zijn en lekker op pad te gaan. Een paar keer per week maken we een uitstapje met de kinderen. We gaan naar het park, spelen in een van de vele speeltuinen of gaan diertjes kijken bij de kinderboerderij. Tijdens de zomermaanden gaan we naar ARTIS.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Denise Lommerse
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Admiraal De Ruijterweg 60H
1056 GL Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 207638111 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Admiraal De Ruijterweg 60 H heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding