Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Amaliastraat (BSO)

Welkom bij BSO Amaliastraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Amaliastraat in Amsterdam! Je vindt onze buitenschoolse opvang aan de Amaliastraat in Amsterdam-West. In hetzelfde pand vind je ook ons kinderdagverblijf.

Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in een oud monumentaal pand dat van 1841 tot 1886 diende als basisschool. Het grote gebouw heeft 8 ruime lokalen met hoge plafonds en grote ramen wat zorgt voor een gezonde dosis daglicht. Op elke groep is een stukje geschiedenis terug te vinden. Zo is één van de lokalen een voormalig gymlokaal waar de stalen constructie, met haken voor hangringen, nog goed zichtbaar is.

Na schooltijd kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar bij ons lekker ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. Bij aankomst op de BSO starten we met een gezamenlijk eet- en drinkmoment. Even bijkomen en kletsen over de belevenissen op school. Daarna is het tijd voor actie! We bieden een bomvol activiteitenprogramma met leuke, leerzame en uitdagende activiteiten. Denk aan limbodansen, estafette lopen, stopdans en levend memory. We hebben een ruime keuken waar we regelmatig koken en bakken. Onze zelfgemaakte sandwiches voor tijdens de lunch zijn favoriet. Op de groep voor de kinderen van 7 tot 13 jaar hebben we een Legohoek, Playmobilhoek en een leesvide.

Wanneer het weer het toelaat gaan we graag naar buiten. In onze grote tuin met een zandbak en glijbaan kunnen de kinderen zich prima vermaken. Ook is er aandacht voor groen. Onze pedagogische medewerkers stekken samen met de kinderen planten en houden de groei zorgvuldig in de gaten. We maken regelmatig een uitstapje naar een van de omliggende parken om in de speeltuin te spelen of te voetballen. De middagen op de BSO vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Menno Golsteijn
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Amaliastraat 5
1052 GM Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 12:00 tot 18:15 uur

Tijdens vakanties van 7:45 tot 18:15 uur

LRK-nummer: 230693039 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang aan de Amaliastraat in Amsterdam-West beschikt over 70 kindplaatsen verspreid over 3 groepen. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep vaste groepsleiding.

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is voor kinderen van de volgende scholen: 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding