Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Bellamyplein (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Bellamyplein!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Bellamyplein in Amsterdam! Voorheen waren wij kinderdagverblijf De Hallen, onderdeel van Kindercentrum WereldKids. Per 1 februari 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang.

Je vindt ons kinderdagverblijf bij de populaire Foodhallen en Ten Katemarkt in Amsterdam Oud-West: een voormalige tramremise en tegenwoordig een rijksmonument dat gebouwd is tussen 1902 en 1928. De Hallen is een van de populairste culturele plekken in Amsterdam en biedt onder meer onderdak aan een hotel, bibliotheek, diverse winkels en aan ons kinderdagverblijf. Door de centrale ligging is ons kinderdagverblijf uitstekend bereikbaar met zowel de auto, fiets als het openbaar vervoer.

Onze lichte, creatieve groepsruimtes zijn volledig ingericht op de leeftijd van de kinderen en voorzien van speelgoed en spelmaterialen die de kinderen uitnodigen om te spelen, ontdekken en te groeien. We knutselen en creëren erop los en er komt regelmatig een gastdocent langs. Daarnaast hebben we een fijne buitenruimte, hier is het bij mooi weer heerlijk vertoeven. Het grote houten speeltoestel en de zandbak zorgen voor eindeloos veel speelplezier. En van al dat spelen krijgen we trek. Daarom krijgt je kind op ons kinderdagverblijf iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd.

Omdat ons kinderdagverblijf gevestigd is in een creatieve buurt, maken we geregeld een uitstapje naar de lokale ondernemers. Of we nemen een kijkje bij de diertjes op de kinderboerderij. Bij BLOS kinderopvang is elke dag een avontuur.  

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Amber Slot
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Bellamyplein 57
1053 AT Amsterdam
020 - 308 02 80

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 236071397 - naar inspectierapport

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf in De Hallen in Amsterdam Oud-West heeft de volgende groepen:

  • 2 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 2 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding