Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Blankenstraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Blankenstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Blankenstraat in Amsterdam! 

Ons kinderdagverblijf in Amsterdam Centrum-Oost is gevestigd in een monumentaal pand dat volledig is gerenoveerd. Er zijn grote ramen wat zorgt voor een gezonde dosis daglicht. De groepsruimtes bieden baby’s en peuters alle ruimte om spelenderwijs de wereld te ontdekken. Met onze uitdagende activiteiten, stimuleren we je kind elke dag iets nieuw te leren. Denk bijvoorbeeld aan knutselen, muziek maken, dansen en kinderworkshops. De vaste, vertrouwde pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat elke dag een feestje is.

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische lunch aan. De maaltijden zijn een moment van samenzijn. Even rustig zitten en genieten van ons eten en drinken. We nemen de tijd om goed en lekker te eten. Hierbij is gezelligheid het uitgangspunt.

We vinden het fijn om buiten te zijn. In onze ruime tuin kunnen de kinderen zich prima vermaken. Grenzend aan ons kinderdagverblijf is door de Gemeente Amsterdam een ontdekkingsspeeltuin van ruim 1500 m² geopend. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Daarnaast maken we regelmatig uitstapjes in de omgeving. Dat zorgt gegarandeerd voor blije gezichten!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Mandy van Oostende
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Blankenstraat 2
1018 SB Amsterdam
020 - 308 06 57

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 154060604 - naar inspectierapport

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf in Amsterdam Centrum-Oost heeft de volgende groepen:

  • 3 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 3 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding