Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Ceintuurbaan 214H (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Ceintuurbaan 214H!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Ceintuurbaan 214H in Amsterdam! Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Ceintuurbaan 214H in De Pijp in Amsterdam. In dezelfde straat, op nummer 328H, vind je nog een ander kinderdagverblijf van BLOS kinderopvang.  

Ons kleinschalige kinderdagverblijf heeft een centrale ligging in Amsterdam, vlak bij het Sarphatipark. We bieden hier opvang voor baby’s vanaf 3 maanden. In een veilige en rustige omgeving kan je kind op eigen tempo de wereld ontdekken. Diverse speelhoeken, spelmaterialen en activiteiten zorgen voor afwisseling en avontuur. De binnen- en buitenruimte zijn volledig ingericht op baby’s. Daarnaast hebben we veel houten spelmaterialen die de ontwikkeling van je baby stimuleren. Ook komt er elke week een yoga- of muziekdocent langs.

Tijdens de lunch eten we een versbereide, warme maaltijd en maakt je kind kennis met verschillende smaken en structuren.

Wanneer het weer het toelaat, gaan we lekker naar buiten. In onze grote tuin staat een grote grondbox, zodat de baby’s zich ook buiten vrij kunnen bewegen en op zachte matten kunnen liggen of rondkruipen. Met verschillende parken, zoals het Sarphatipark, in de buurt zijn er genoeg mogelijkheden voor een wandeling. Onderweg zingen we liedjes en kijken we naar de eendjes. We gaan ook regelmatig naar de kinderboerderij. Frisse neusjes en gezonde blosjes op de wangen gegarandeerd!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Kim van Wel
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Ceintuurbaan 214H
1072 GD Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 7:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 183229186 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Ceintuurbaan 214 H heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding