Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Ceintuurbaan 216H (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Ceintuurbaan 216H!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Ceintuurbaan 216H in Amsterdam! Voorheen waren wij onderdeel van Curious Kids. Met ingang van november 2021 zijn we samen met BLOS kinderopvang verdergegaan. Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Ceintuurbaan 216H in De Pijp in Amsterdam. In dezelfde straat, op nummer 214H en 328H, vind je nog twee andere kinderdagverblijven van BLOS kinderopvang.  

Ons kleinschalige kinderdagverblijf heeft een centrale ligging in Amsterdam, vlak bij het Sarphatipark. De binnenruimte heeft een warme, huiselijke sfeer en is volledig ingericht voor peuters. Door stimulerende groepsruimtes, positieve aandacht, prikkelende interacties en uitdagende activiteiten, dagen onze pedagogisch medewerkers je kind uit om iedere dag het beste in zichzelf naar boven te halen. Dit draagt bij aan een soepele overgang naar de basisschool.

In de aangrenzende ruimte buitenruimte van 75 m² kunnen de kinderen in alle veiligheid buitenspelen. We hebben een zandbak, glijbaan, speelrups en fietsjes en autootjes waarmee de peuters lekker door de tuin rijden. Omdat we met kleine groepen werken, kunnen we leuke uitstapjes maken. De kinderboerderij, speeltuin en het park liggen om de hoek, daar gaan we regelmatig met de bakfiets naartoe. Of we gaan naar de voorleesochtenden in de bibliotheek. Tijdens de zomermaanden bezoeken we dierentuin ARTIS.

's Middags genieten we met elkaar van een versbereide warme maaltijd met verschillende biologische ingrediënten. Zo brengen we je kind in aanraking met verschillende smaken en structuren en stimuleren we de smaakontwikkeling.  

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Daniƫlle Guijt
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Ceintuurbaan 216H
1072 GD Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 7:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 199472816 - naar register

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Ceintuurbaan 216H heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding