Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Ceintuurbaan 328H (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Ceintuurbaan 328H!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Ceintuurbaan 328H in Amsterdam! Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Ceintuurbaan 328H in De Pijp in Amsterdam. 

Ons kleinschalige kinderdagverblijf heeft een centrale ligging in Amsterdam, vlak naast het Sarphatipark. We bieden opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, verspreid over twee horizontale groepen. De groepsruimtes zijn zo ingericht dat baby’s zich geborgen voelen en dreumesen en peuters spelenderwijs de wereld kunnen ontdekken. We hebben uitdagend en educatief speelgoed dat de ontwikkeling van je kind stimuleert. Daarnaast hebben we een themahoek. Tijdens de lunch eten we een versbereide, warme maaltijd.

Buiten in onze tuin kunnen de kinderen lekker vrij bewegen en spelen. Er liggen zachte matten, waarop baby’s veilig kunnen rondkruipen. Daarnaast hebben we een speelhuisje, glijbaan, zandbak, diverse fietsjes en ander leuk spelmateriaal. Een paar keer per week gaan we op pad in de omgeving. We wandelen door het Sarphatipark of Vondelpark, gaan naar de voorleesochtenden in de bibliotheek en spelen in de speeltuin. Dat zorgt gegarandeerd voor blije gezichtjes!

Eén keer in de week komt een yoga- of muziekdocent langs. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen, doen baby’s, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden op en maken ze op een natuurlijke manier een brede ontwikkeling door. Tijdens de lunch krijgt je kind een versbereide maaltijd met minimaal vier verschillende soorten groenten. Zo komt je kind in aanraking met diverse smaken en structuren en stimuleren we de smaakontwikkeling.  

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Danielle Guijt
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Ceintuurbaan 328H
1072 GM Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 7:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 307766032 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Ceintuurbaan 328 H heeft de volgende groepen: 

  • 1 horizontale groep (1 tot 3 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding