Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Chasséstraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Chasséstraat

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Chasséstraat in Amsterdam! 

Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Chasséstraat in Amsterdam West. Een fijne plek waar we kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar opvangen. Onze binnenruimtes hebben een huiselijke en warme uitstraling, waardoor je kind zich snel thuis zal voelen. Aan alles is gedacht. Zo is er een verwarmd waterbed en zijn er duurzame houten toestellen en materialen die de ontwikkeling stimuleren. Je kind krijgt bij ons dagelijks een verse gestoomde lunch met verschillende soorten biologische groenten.

Als het even kan, gaan we lekker naar buiten. Onze mooie grote tuin van 200 m² biedt eindeloos veel buitenspeelplezier. Er zijn verschillende speeltoestellen en een kleine verkeerstuin waarin de peuters kunnen spelen met hun loopauto’s en fietsen. Speciaal voor de baby’s is er een apart gedeelte, zodat zij rustig en veilig kunnen kruipen en op ontdekking kunnen gaan.

Een paar keer per week maken we een uitstapje met onze bolderkarren en/of vierlingwagens. We wandelen door het Erasmuspark, spelen in een van de vele speeltuinen of gaan diertjes kijken bij de kinderboerderij. De dagen vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Miriam Aljebouri
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Chasséstraat 75H
1057 JA Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 7:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 222856671 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Chasséstraat heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding