Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Churchilllaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Churchill-laan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Churchill-laan! Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Churchill-laan in Amsterdam Rivierenbuurt.

Op ons kleinschalige en knusse kinderdagverblijf vangen wij dagelijks peuters van 3 tot 4 jaar op. Voor peuters is het niet alleen belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving, maar ook dat zij lekker kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. En dat is precies wat ze op ons kinderdagverblijf kunnen doen! Aan de hand van verschillende thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van peuters bereiden we je kind voor op de overstap naar de basisschool. Bij elk thema horen leuke en uitdagende peuterplusactiviteiten, zoals bakken, koken, tuinieren, knutselen, kleien en bewegen. We lezen veel voor, waardoor je kind al vroeg in aanraking komt met letters. Ons team van pedagogisch medewerkers werkt al lang met elkaar samen en is volledig op elkaar ingespeeld. 

's Middags genieten we met elkaar van een versbereide warme maaltijd met verschillende biologische ingrediënten. Zo brengen we je kind in aanraking met verschillende smaken en structuren en stimuleren we de smaakontwikkeling.  

Dagelijks trekken we onze jas aan en gaan we lekker naar buiten. We hebben een fijne tuin, maar we gaan ook graag op pad in de omgeving. Wandelen door het Beatrixpark, spelen in de speeltuin, diertjes kijken bij de kinderboerderij of Artis of op ontdekking bij NEMO Science Museum. Dat zorgt gegarandeerd voor blije gezichten!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Daniëlle Guijt
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Churchill-laan 94
1078 EL Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 7:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 836121600 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Churchill-laan heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (3 tot 4 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding