Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Cornelis Trooststraat 47 (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Cornelis Trooststraat 47!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Cornelis Trooststraat 47 in Amsterdam! 

Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Cornelis Trooststraat in De Pijp in Amsterdam. Op ons kleinschalige kinderdagverblijf hebben we één groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. We bieden een veilige en fijne omgeving waarin je kind vol zelfvertrouwen kan groeien. Met positieve individuele aandacht van onze pedagogisch medewerkers, prikkelende interacties en leerzame activiteiten bereiden we je peuter spelenderwijs voor op de basisschool.

Er zijn diverse, gezellige ruimtes die uitnodigen tot ontdekken, leren en ontwikkelen. We knutselen, tekenen, puzzelen, bouwen torens en lezen veel voor. Ook helpen we je kind bij het leren herkennen van cijfers en letters. Op de groep werken we met een vast dagritme. De kinderen slapen, eten en spelen op vaste momenten. Zo weet je zoon of dochter precies waar het aan toe is. Je kind krijgt bij ons dagelijks een versbereide lunch met verschillende soorten biologische groenten.

Natuurlijk zijn we ook vaak buiten te vinden. Onze afgesloten tuin van 75 m² zorgt dan ook voor veel buitenspeelplezier. Je kind kan zich hier helemaal uitleven. Er zijn zandbakken, een glijbaan, een speelrups en we hebben fietsjes en autootjes waarmee de kinderen door de tuin rijden. We voorzien de tuin graag van mooie kunstwerken met stoepkrijt. En omdat we werken met kleine groepen, maken we ook veel uitstapjes. Een paar keer per week brengen we een bezoek aan het park, de speeltuin, de bibliotheek of de kinderboerderij. Gezonde blosjes op de wangen gegarandeerd!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Daniƫlle Guijt
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Cornelis Trooststraat 47
1072 JB Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 7:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 136877424 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding