Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Cornelis Trooststraat 79H (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Cornelis Trooststraat 79H!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Cornelis Trooststraat 79H in Amsterdam! Voorheen waren wij Curious Kids. Per 1 november 2021 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. 

Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Cornelis Trooststraat 79H in De Pijp in Amsterdam. Een paar deuren verder, op nummer 47, vind je een van onze andere BLOS-locaties. Op ons kleinschalige kinderdagverblijf bieden we opvang aan kinderen van 1 tot 2,5 jaar.

Onze groepsruimte is volledig ingericht op nieuwsgierige dreumesen. Er is speciaal speelgoed en uitdagend bouw- en spelmateriaal dat de grove en fijne motoriek stimuleert. Daarnaast bieden we een breed aanbod aan activiteiten die zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo kan je kind zich spelenderwijs ontwikkelen. Ook onze ruime buitenruime biedt genoeg buitenspeelmogelijkheden. Er zijn lage fietsjes, kruiwagens, zandbakken en glijbanen. Voor jonge dreumesen hebben we een buitenbox waarin ze veilig en ongestoord kunnen spelen.

Tussen de middag genieten we van een versbereide warme lunch boordevol vitamines en mineralen. Zo raakt je kind al op jonge leeftijd bekend met bepaalde smaken en structuren.

In de nabije omgeving is er genoeg te beleven. Daarom gaan we regelmatig met de bolderkar en kinderwagens op pad. We maken een wandeling door het Sarphatipark of we gaan op bezoek bij de dieren op de kinderboerderij, die liggen om de hoek! Dat zorgt gegarandeerd voor blije gezichten.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Daniƫlle Guijt
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Cornelis Trooststraat 79H
1072 JD Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 7:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 128000648 - naar register

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Cornelis Trooststraat 79 H heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (1 tot 2,5 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding