Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Eerste Schinkelstraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Eerste Schinkelstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Eerste Schinkelstraat in Amsterdam! Voorheen waren wij kinderdagverblijf De Schinkel, onderdeel van Kindercentrum WereldKids. Per 1 februari 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang.

Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Eerste Schinkelstraat in de sfeervolle en levendige Schinkelbuurt in Amsterdam. Om de hoek, aan de Schinkelkade 19, vind je een van onze andere locaties in Amsterdam. Op ons kinderdagverblijf vangen we dagelijks kinderen van 0 tot 4 jaar in twee verticale groepen op. We zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin zowel baby’s als peuters zich veilig voelen en samen kunnen leren en ontdekken. Onze lieve pedagogisch medewerkers zorgen voor een gezellige en open sfeer waarin je kind zich snel thuis zal voelen, zodat het zich spelenderwijs kan ontwikkelen. Aan de hand van verschillende thema’s, die aansluiten bij de belevingswereld van peuters, bereiden we je kind voor op de overstap naar de basisschool.

Tijdens de lunch krijgt je kind een versbereide, warme maaltijd met verschillende soorten groenten. Zo komt je kind in aanraking met diverse smaken en structuren en stimuleren we de smaakontwikkeling. We eten gezellig met zijn alleen aan tafel en genieten samen van ons eten en drinken.

Wanneer het weer het toelaat spelen we in onze gezellige binnentuin. Op nog geen 5 minuten loopafstand van ons kinderdagverblijf ligt het Vondelpark. Daar zijn we regelmatig te vinden. Ook gaan onze pedagogisch medewerkers er dagelijks op uit met de bolderkar om te spelen in de Vondeltuin of te picknicken. Dat zorgt gegarandeerd voor blije gezichten!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Meera Verduijn
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Eerste Schinkelstraat 43H
1075 TW Amsterdam
020 - 671 47 00

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 155294301 - naar register

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf in de Schinkelbuurt heeft de volgende groepen:

  • 2 verticale groepen (0 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding