Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Hildebrandstraat (BSO)

Welkom bij BSO Hildebrandstraat!  

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Hildebrandstraat in Amsterdam! Voorheen waren wij BSO De Hildebrand, onderdeel van Kindercentrum WereldKids. Per 1 februari 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang.

In het hart van het bruisende Amsterdam Oud-West vind je onze gezellige buitenschoolse opvang. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen hier na schooltijd leuke avonturen beleven. Op onze BSO hebben we diverse ruimtes die garant staan voor plezier en gezelligheid. Zo is er onder andere een woonkeuken, sportruimte, theater, chillhoek en een knutsel- en timmerwerkplaats. Hier doen de kinderen onder begeleiding van onze enthousiaste pedagogisch medewerkers uiteenlopende activiteiten, zoals koken, klimmen, boksen, dollen, toneelspelen, chillen, knutselen en bouwen.

Op onze BSO ontdekt je kind op zijn of haar eigen manier Amsterdam. We werken met afwisselende thema’s en daaraan worden uitdagende activiteiten gekoppeld. De activiteiten vinden plaats op de BSO, maar ook op externe locaties. Denk aan een bezoek aan het Rijksmuseum, de Johan Cruijff ArenA of Kesbeke (Amsterdamse Tafelzuren), een speurtocht door het Amsterdamse Bos, een bootcamp in het Vondelpark of een rondvaart door de grachten van Amsterdam. En het leukste van alles is: je kind mag zelf bepalen aan welke activiteiten het deelneemt! De middagen op onze BSO vliegen voorbij.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ramona Nimis
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Hildebrandstraat 2
1053 WB Amsterdam
020 - 737 32 89

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens vakanties: 07:30 - 18:30 uur

Tijdens studiedagen: 08:30 - 18:30 uur

LRK-nummer: 243686572 - naar register

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang aan de Hildebrandstraat in Amsterdam Oud-West beschikt over 60 kindplaatsen verspreid over 3 groepen. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is voor kinderen van de volgende scholen:

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding