Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Lutmastraat (BSO)

Welkom bij BSO Lutmastraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Lutmastraat in Amsterdam! Voorheen waren wij BSO De Lutma 181, onderdeel van Kindercentrum WereldKids. Per 1 februari 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang.

Je vindt onze nieuwe buitenschoolse opvang aan de Lutmastraat, een zijstraat van de altijd gezellige Van Woustraat in het bruisende De Pijp in Amsterdam. In dezelfde straat hebben we ook een kinderdagverblijf. Handig voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden.

De lichte, transparante ruimtes lenen zich uitstekend voor de meest uiteenlopende activiteiten. De eyecatcher van ons pand is de professionele kinderkeuken. Hier bereiden we samen met de kinderen heerlijke recepten. In het atelier kunnen de kinderen naar hartenlust ontwerpen, creëren en knutselen. Maar ook dansen en toneelspelen behoren tot de mogelijkheden! Even niet deelnemen aan een activiteit, maar gewoon vrij spelen met een vriend of vriendin? Dat kan in de speelkamer. We hebben hier divers speelgoed, zoals KAPLA, LEGO, poppen en gezelschapsspelletjes. En wilt je kind even rusten na schooltijd? In de chillhoek kan het heerlijk neerploffen op de grote zitzakken en kussens.

Op onze BSO kunnen kinderen tussen de 4 en 12 jaar na schooltijd met elkaar de stad Amsterdam ontdekken. Gedurende het schooljaar werken we met afwisselende thema’s met bijbehorende uitdagende activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats bij ons op de BSO, maar ook op externe locaties. In de omgeving is veel te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan de Johan Cruijff ArenA of het Rijksmuseum, een bootcamp in het Vondelpark of een speurtocht door het Amsterdamse Bos. Je kind mag zelf kiezen aan welke activiteiten hij of zij wil deelnemen. Zo vliegen de middagen op de BSO voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Sanne den Haak
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Lutmastraat 181
1073 GX Amsterdam
020 - 722 00 77

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens vakanties: 07:30 - 18:30 uur

Tijdens studiedagen: 08:30 - 18:30 uur

LRK-nummer: 236071397 - naar register

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang aan de Lutmastraat in De Pijp in Amsterdam beschikt over 20 kindplaatsen verspreid over 2 groepen. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is voor kinderen van de volgende scholen:

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding