Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Overtoom 338 (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Overtoom 338!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Overtoom 338 in Amsterdam! 

Ons kinderdagverblijf is gelegen aan de Overtoom 338 in het bruisende Amsterdam Oud-West. In dezelfde straat vind je op nummer 373 F en 373 G nog twee andere kinderdagverblijven van BLOS. In een veilige en vertrouwde omgeving vangen we hier kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Op ons gezellige en kleinschalige kinderdagverblijf met huiselijke sfeer leert je kind elke dag iets nieuws. We hebben creatieve pedagogisch medewerkers die leuke en leerzame activiteiten met de kinderen doen, zoals knutselen, verven, bloembollen planten, zingen en koken. Daarnaast komen er geregeld gastdocenten langs die de kinderen kennis laten maken met onder meer dans, theater, muziek, zang en kunst. Dit draagt bij aan de creatieve ontwikkeling van je kind. Tijdens de lunch krijgt je kind een versbereide warme maaltijd met verschillende soorten groenten.

Uniek aan ons kinderdagverblijf is toch wel de grote achtertuin van 150 m². Hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Een deel van de tuin is speciaal afgeschermd voor baby’s en dreumesen, zodat zij veilig leren kruipen, lopen en ontdekken. Verder is er een zandbak, speeltoestel en divers spelmateriaal. Op loopafstand van ons kinderdagverblijf ligt het Vondelpark. Daar wandelen we regelmatig naartoe.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ramona Nimis
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Overtoom 338
1054 JE Amsterdam
020 - 489 36 15

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 423004840 - naar inspectierapport

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf in Amsterdam Oud-West heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding