Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Overtoom 373F (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Overtoom 373 F!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Overtoom 373 F in Amsterdam! 

Midden in het bruisende Amsterdam Oud-West en toch volop in de natuur, vind je BLOS kinderdagverblijf Overtoom 373 F. Een unieke plek waar kinderen zich thuis kunnen voelen en zich vrij kunnen ontwikkelen. Ons kinderdagverblijf is gevestigd in een vrijstaand pand met een fantastische buitenruimte van maar liefst 300 m² grenzend aan het Vondelpark. De groepsruimtes zijn ruim en hebben veel natuurlijk lichtinval wat zorgt voor een gezonde dosis dagelijks daglicht. Verder hebben we een binnenspeelhal met uitdagende spelactiviteiten. In hetzelfde pand vind je op de eerste verdieping ook onze peuteropvang, speciaal voor peuters van 2 tot 4 jaar. En in dezelfdestraat op nummer 338 vind je ons andere kinderdagverblijf

We dagen de kinderen uit met leuke, maar vooral leerzame activiteiten. Zo hebben we een atelier waar we de creativiteit van je kind prikkelen. Ook komen er regelmatig gastdocenten langs die de kinderen kennis laten maken met dans, theater, muziek, zang en kunst. En wanneer het weer het toelaat gaan we het liefst naar buiten. In onze grote tuin en het Vondelpark kunnen we ons uren vermaken!

Tussen de middag genieten we van een versbereide gezonde lunch met seizoensproducten en volkoren ingrediënten. Door met elkaar te proeven en te ontdekken, raakt je kind al op jonge leeftijd bekend met verschillende smaken en structuren.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Bo Erkamp
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Overtoom 373F
1054 JN Amsterdam
020 - 722 08 28

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 332929863 - naar inspectierapport

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf in Amsterdam Oud-West heeft de volgende groepen:

  • 2 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding