Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Overtoom 373G (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Overtoom 373 G!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Overtoom 373 G in Amsterdam! 

Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Overtoom 373 G, midden in het bruisende Amsterdam Oud-West en toch volop in de natuur. Ons kinderdagverblijf is gevestigd in een vrijstaand pand met een prachtige groene natuurtuin van 300 m² grenzend aan het Vondelpark. Op de eerste etage van dit pand vangen we peuters van 2 tot 4 jaar op. Op de begane grond vind je ons andere kinderdagverblijf met twee babygroepen en een verticale groep van 0 tot 4 jaar. In dezelfde straat, op nummer 338, hebben we nog een kinderdagverblijf

Onze groepsruimtes zijn ruim en hebben veel natuurlijk lichtinval wat zorgt voor een gezonde dosis dagelijks daglicht. Ook hebben we een atelier waar de kinderen hun creativiteit kunnen prikkelen. Op het grote afgeschermde balkon met uitzicht op de natuurtuin en het Vondelpark kunnen de kinderen veilig spelen. Met uitdagende activiteiten en positieve aandacht dagen we je kind iedere dag uit om het beste in zichzelf naar boven te halen. Er komen regelmatig gastdocenten langs die de kinderen op een leuke manier kennis laten maken met dans, theater, muziek, zang en kunst. En bij mooi weer gaan we lekker naar buiten. Onze grote tuin biedt eindeloos veel speelplezier!

Elke middag genieten we met elkaar van een versbereide warme maaltijd met verschillende biologische ingrediënten. Zo brengen we je kind in aanraking met verschillende smaken en structuren en stimuleren we de smaakontwikkeling.  

Amsterdam bruist! We maken dan ook graag uitstapjes in de omgeving. Zo zijn we geregeld in het Vondelpark of een van de speeltuinen in de buurt te vinden. Bij BLOS kinderopvang is elke dag een avontuur!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Bo Erkamp
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Peuteropvang

Overtoom 373G
1054 JN Amsterdam
020 - 722 08 28

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 320691020 - naar inspectierapport

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf in Amsterdam Oud-West heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding