Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Prinses Irenestraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Prinses Irenestraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Prinses Irenestraat in Amsterdam! 

Ons kleinschalige kinderdagverblijf is gevestigd in een souterrain van een kerk uit de jaren 60 en bevindt zich op de Zuidas in Amsterdam. We beschikken over een ruime hal die gebruikt wordt door de peuters om te spelen en grote groepsruimtes die volledig zijn ingericht op de leeftijden van de kinderen. Met uitdagende en educatieve (spel)materialen stimuleren we de ontwikkeling van baby’s en peuters. Ook buiten in de tuin kunnen de kinderen zich goed vermaken. Er staat een speelhuisje, glijbaan en zandbak en er zijn verschillende (loop)fietsjes waarmee de dreumesen en peuters door de tuin kunnen rijden.

Na het spelen is het tijd om te eten. Je kind krijgt op ons kinderdagverblijf elke middag een versbereide, warme maaltijd. Elke week staat er iets anders op het menu. Zo komt je kind in aanraking met diverse smaken en structuren en stimuleren we de smaakontwikkeling.

Op ons kinderdagverblijf is er veel ruime voor individuele aandacht en leuke activiteiten. We knutselen, puzzelen, bouwen en tekenen met de kinderen en lezen voor. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de kinderen veel in de buitenlucht zijn. Daarom spelen we vaak in de grote aangrenzende tuin. We gaan regelmatig op stap en brengen een bezoek aan het Amstelpark of Beatrixpark, gaan naar de speeltuin of kinderboerderij en in de zomermaanden dieren kijken in ARTIS.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons kinderdagverblijf aan. Je bent van harte welkom!

Menno Golsteijn
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Prinses Irenestraat 36
1077 WX Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 278971933 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Princes Irenestraat heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2,5 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding