Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Rustenburgerstraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Rustenburgerstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Rustenburgerstraat in Amsterdam! Voorheen waren wij Curious Kids. Per 1 november 2021 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. Binnenkort zul je onze nieuwe naam ook op onze gevel zien. Je vindt ons kleinschalige kinderdagverblijf in De Pijp vlak bij het Sarphatipark.

Op ons kleinschalige kinderdagverblijf in Amsterdam hebben we dagelijks plek voor 10 baby’s. We werken met een team van vaste, vertrouwde pedagogisch medewerkers. Zo bieden we je baby emotionele veiligheid en ontstaat er een hechte relatie. De fijne en knusse binnenruimte is helemaal ingericht op baby’s. We hebben houten materialen waarmee verschillende ontwikkelingsgebieden worden gestimuleerd. Ook de tuin is volledig ingericht op baby’s, zodat ze veilig kunnen spelen en ontdekken. We hebben een grondbox, diverse spelmaterialen en er liggen zachte tegels, matten en kleden waarop de baby’s heerlijk rond kunnen kruipen.

Naast de vaste activiteiten die we op de groep doen, komt er ook elke week een yoga- en muziekdocent langs. Baby-yoga is een combinatie van aanraking en beweging en heeft verschillende voordelen. Baby’s kunnen zich makkelijker ontspannen en worden soepeler. Daarnaast draagt yoga, net als muziek, bij aan de ontwikkeling van de hersenen. Tijdens de muziekles luisteren de baby’s naar de liedjes en kijken ze vrolijk om zich heen.

Zodra het even kan gaan we lekker met de baby’s in de vierlingwagen of bolderkar op pad. We maken een ommetje door de buurt of wandelen naar het Sarphatipark. Zo vergroten we de belevingswereld van de baby’s en ontwikkelen ze hun zintuigen.

's Middags genieten we met elkaar van een versbereide warme maaltijd met verschillende biologische ingrediënten. Zo brengen we je kind in aanraking met verschillende smaken en structuren en stimuleren we de smaakontwikkeling.  

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons kinderdagverblijf aan. Je bent van harte welkom!

Danielle Guijt
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Rustenburgerstraat 361H
1072 GT Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 234259346 - naar register

Groepsindeling

Op ons kinderdagverblijf aan de Rustenburgerstraat hebben we de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding