Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Sarphatistraat (BSO)

Welkom bij BSO Sarphatistraat!  

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Sarphatistraat in Amsterdam! Voorheen waren wij BSO De Sarphati, onderdeel van Kindercentrum WereldKids. Per 1 februari 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang.

In de voormalige Oranje-Nassau Kazerne in Amsterdam Centrum-Oost vind je BLOS BSO Sarphatistraat. Een ruime, verrassende locatie met de meest toffe overburen die je je maar kunt bedenken: de dieren van ARTIS! We hebben een gezellige woonkeuken waar de kinderen na schooltijd wat eten en drinken en even kunnen bijkomen van hun schooldag. Daarna is het tijd voor actie! De binnenruimtes lenen zich uitstekend voor de meest uiteenlopende activiteiten. Een band leren plakken, een houten puzzel maken, vogelhuisjes bouwen, schilderen, boetseren: zomaar een greep uit wat onze pedagogisch medewerkers met de kinderen ondernemen. De knutsel- en timmerwerkplaats is dé plek waar de kinderen in de muren mogen timmeren en met verf mogen kliederen op de grond. In de sportruimte in de kelder kunnen de kinderen voetballen, boksen en lekker bewegen. Maar we hebben ook een chillhoek voor de kinderen die willen relaxen of huiswerk moeten maken.

Op onze BSO ontdekt je kind de stad Amsterdam op zijn of haar eigen manier. We werken met afwisselende thema’s met daaraan leuke activiteiten gekoppeld. We gaan er vaak op uit met onze elektrische bolderkar om activiteiten te doen, zoals een bezoek aan het Rijksmuseum of de Johan Cruijff ArenA, een speurtocht door het Amsterdamse Bos of een bootcamp in het Vondelpark. Je kind mag zelf bepalen aan welke activiteiten het deelneemt. Op onze BSO is elke dag een avontuur!  

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Melissa Golsteijn
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Sarphatistraat 614
1018 AV Amsterdam
020 - 722 08 65

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens vakanties: 07:30 - 18:30 uur

Tijdens studiedagen: 08:30 - 18:30 uur

LRK-nummer: 338378285 - naar inspectierapport

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is voor kinderen van de volgende scholen:

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang aan de Sarphatistraat in Amsterdam beschikt over 50 kindplaatsen verspreid over 3 groepen. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding