Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Sophialaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Sophialaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Sophialaan in Amsterdam! Voorheen waren wij Curious Kids. Per 1 november 2021 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. Je vindt ons kleinschalige kinderdagverblijf in stadsdeel Zuid vlak bij het Vondelpark. Onze locatie is zowel lopend, per fiets als met de auto goed bereikbaar.

Op ons kinderdagverblijf met huiselijke sfeer in Amsterdam Zuid hebben we dagelijks plek voor 14 kinderen en werken we met vaste pedagogisch medewerkers. In een veilige en vertrouwde omgeving kan je kind zich spelenderwijs ontwikkelen. De verschillende (spel)materialen in de groepsruimtes dagen je kind uit om op ontdekking te gaan. Denk bijvoorbeeld aan unieke snoezelmaterialen, houten kuiptoestellen, leren loopspiegels en kruipmodules. Ook voor de peuters is er uitdagend en educatief speelgoed aanwezig. Er zijn themahoeken waar ze heerlijk kunnen spelen. Daarnaast komt er iedere week een yoga- en muziekdocent langs. En als het even kan, spelen we buiten in de tuin.

Samen met de peuters gaan we wekelijks op stap met de bolderkar of elektrische bakfiets. We brengen een bezoek aan het Vondelpark, musea, speeltuinen, kinderboerderijen of ARTIS. Wanneer het weer het toelaat gaan we met de baby’s in de bolderkar of vierlingwagen wandelen. Op ons kinderdagverblijf besteden we veel aandacht aan gezonde voeding. Je kind krijgt dagelijks vers gestoomde maaltijden met verschillende soorten biologische groenten.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons kinderdagverblijf aan. Je bent van harte welkom!

Loes Brantjes
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Sophialaan 51H
1075 BN Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 206063878 - naar register

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Sophialaan heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding