Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Tweede Constantijn Huygensstraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Tweede Constantijn Huygensstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Tweede Constantijn Huygensstraat in Amsterdam! 

Ons kinderdagverblijf ligt in een kindvriendelijke wijk aan de Tweede Constantijn Huygensstraat in Amsterdam Oud-West. De fijne, lichte ruimtes hebben een zachte uitstraling en bieden de kinderen alle ruimte om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Er zijn verschillende speelhoeken, zodat je kind kan kiezen waar het wil spelen. Daarnaast beschikken we over speelgoed dat is afgestemd op de verschillende leeftijden van de kinderen. Ook komt er regelmatig een gastdocent langs om de kinderen kennis te laten maken met dans, theater, muziek, zang en kunst.

Tijdens de lunch bieden we je kind een versbereide, warme lunch aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. We eten altijd met z’n allen aan tafel en maken er een gezellig moment van. Iedere week is er een ander vers en voedzaam menu.

Elke dag spelen we met de kinderen buiten. De buitenruimte van ons kinderdagverblijf grenst aan het WG-plein waar de kinderen kunnen fietsen en spelen. Ook geven we daar regelmatig peutergym. In de directe omgeving van ons kinderdagverblijf zijn veel pleintjes en speelplaatsen met een zandbak. Daar zijn we ook geregeld te vinden. Maandelijks bezoeken de peuters de ouderen van woon- en zorgcentra Amsta om gezellige activiteiten te ondernemen, zoals knutselen, voorlezen of een spelletje spelen. Niet alleen de kinderen vinden dit een leuk uitstapje, maar ook de ouderen. Elke dag beleven we weer nieuwe avonturen.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ramona Nimis
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Tweede Constantijn Huygensstraat 12
1054 CT Amsterdam
020 - 685 20 00

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 129248022 - naar inspectierapport

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf in Amsterdam Oud-West heeft de volgende groepen:

  • 1 groep van 0 tot 2 jaar
  • 1 groep van 1,5 tot 4 jaar

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding